سیستم گرمایشی غیراستاندارد در 136 هزار كلاس درس كشور

سیستم گرمایشی غیراستاندارد در 136 هزار كلاس درس كشور

به گزارش مدیریت آموزش معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس كشور با اشاره به نبود زیرساخت های لازم برای استانداردسازی سیستم گرمایشی در مدارس برخی استان های كشور از تداوم وجود سیستم های گرمایشی غیر استاندارد در بیشتر از ۱۳۶ هزار كلاس درس اطلاع داد.


به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، مهرالله رخشانی مهر كه به منظور افتتاح، بازدید و كلنگ زنی چندین پروژه آموزشی به شاهرود سفر كرده اظهار نمود: سازمان نوسازی مدارس همه توان خویش را برای فراهم كردن زیرساخت های لازم برای استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس در سال تحصیلی پیش رو به كار می گیرد باآنكه به علت نبود برخی زیرساخت ها، این امكان در بعضی مناطق فراهم نیست.
وی از وجود بخاری های غیراستاندارد در افزون بر ۱۳۶ هزار كلاس درس كشور اطلاع داد و با اشاره به برنامه ریزی های دولت برای جمع آوری بخاری های غیراستاندارد اضافه كرد: برای استانداردسازی سیستم گرمایشی یك برنامه تدوین شده كه در گام اول تا مهرماه با ایجاد سیستم های گرمایشی استاندارد، ۲۴ هزار بخاری غیر استاندارد از مدارس كشور جمع آوری خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش از تخصیص اعتبار برای جمع آوری بخاری های نفتی اطلاع داد و با تقدیر از توجه نمایندگان به این بخش اظهار داشت: خوشبختانه در كمیسیون تلفیق، سهم نوسازی مدارس از ۲۰ درصد به ۵۰ درصد افزایش پیدا كرد.
وی با اشاره به استفاده از بخاری نفتی در بعضی مدارس كه كار گازرسانی به آنها آخر یافته افزود: بعضی از این مدارس با وجود نصب علمك گاز، همچنان در كلاس های درس از بخاری نفتی استفاده می نمایند. البته با اعتباری كه تخصیص یافته امسال بخاری های نفتی اینگونه مدارس جمع آوری خواهد شد.
رخشانی مهر استانداردسازی سیستم گرمایشی در مدارس را منوط به بهره مندی مدارس از برق و گاز برشمرد و اظهار داشت: در بعضی مناطق زیرساخت لازم فراهم نیست بنابراین باید نخست برق رسانی و گازرسانی صورت گیرد تا سازمان نوسازی مدارس بتواند در زمینه استانداردسازی سیستم گرمایشی آنها اقدام نماید.
وی با اشاره به مشكلات مدارس در بعضی مناطق محروم و مدارس مناطق مرزی وعده داد: با وجود برخی مشكلات و دشواری ها در مدارس برخی مناطق مرزی سیستم های حرارت مركزی به صورت پكیج مركزی عملیاتی شود.
رئیس سازمان نوسازی مدارس كشور همینطور به برنامه های این سازمان در مناطق سیل زده اشاره نمود و اظهار داشت: این سازمان ساخت بیشتر از ۱۲ هزار كلاس درس در استان های سیل زده را در دست اجرا دارد.
وی با اشاره به صدمه جدی به یك هزار و ۴۰۰ مدرسه و تخریب ۱۰۰ درصدی ۲۰۰ باب مدرسه در مناطق سیل زده و كمبود فضای آموزشی در آنها تصریح كرد: ۱۰ هزار كلاس درس در حال ساخت در مهرماه پیش رو و بخشی دیگر هم تا دهه فجر ۹۸ به بهره برداری خواهند رسید.
وی با تقدیر از خیرین مدرسه ساز افزود: بخشی از ۱۲ هزار كلاس درس در حال ساخت مناطق سیل زده با تلاش و حمایت خیرین مدرسه ساز در حال ساخت است.




5.0 / 5
4789
1398/04/14
16:41:11
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , پروژه آموزشی , تحصیل
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین