حسینی مطرح كرد:
صندوق ذخیره فرهنگیان به آرامش رسیده است
مدیریت آموزش: سرپرست وزارت آموزش وپرورش با تاكید بر اینكه امروز صندوق ذخیره فرهنگیان به یك آرامش رسیده است، اظهار داشت: دانش آموزان را از زیر سایه سنگین حجم انبوه برنامه درسی نجات دهیم.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از مهر، سید جواد حسینی ظهر امروز پنجشنبه در جمع فرهنگیان لرستان با اشاره به اینكه امروز شاهد افتتاح بزرگترین سالن تشریفات استان بودیم، گفت: بیشتر از ۳۵ سال تامل و تعمق در حوزه تعلیم و تربیت داشته ام، به این جمع بندی رسیده ام كه نظام تعلیم و تربیت ما امروز برای ارتقای كیفیت رنج می برد و باید تعهد نماییم و میثاق ببندیم نظام تعلیم و تربیت را از این رنج ها برهانیم.
وی با اشاره به اینكه خیلی از مسائل در سیستم ارتقاء بخش نیست، باید بخشی را تعطیل، بخشی را تصحیح و بخشی را تاسیس كرد، اشاره كرد: برای رسیدن به اهداف نیاز به اصلاح مداوم در سیستم هستیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با تاكید بر اینكه نظام تعلیم و تربیت با همه پهن پیكری و ابرسازمانی كه دارد نیاز به اصلاح دارد، اضافه كرد: باید كاری نماییم نظام تعلیم و تربیت با قوانین خاص اداره شود و این كار را خواهیم كرد.
حسینی با اشاره به اینكه تیمی گذاشته ایم تا قوانین خاص نظام تعلیم و تربیت را احصا نماییم، اظهار داشت: از دل بخشنامه ها و احكام موجود باید برنامه هایی احصا شود كه فرصت های بیشتری برای نظام آموزش و پرورش فراهم آورد.
وی با اشاره به اینكه امروز صندوق ذخیره فرهنگیان به یك آرامش رسیده است، اشاره كرد: سال قبل صندوق فرهنگیان ۶۲۰ میلیارد سود در میان فرهنگیان توزیع كرده است و این رقم به بیشتر از ۵ هزار میلیارد ارتقا خواهد یافت.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش لرستان با تاكید بر اینكه همه دارایی های صندوق ذخیره فرهنگیان به اطلاع فرهنگیان برسد و مختص به فرهنگیان باید باشد، اضافه كرد: نمی خواهیم مثل نظام بانكی عمل نماییم كه صادرات و واردات می كند و از سود فعالیت های اقتصادی سود سهامداران خودرا می دهد.
حسینی تصریح كرد: صندوق ذخیره فرهنگیان هویتی به جز فرهنگیان ندارد و هر دارایی و سودی كه برای صندوق حاصل می شود مخاطب اصلی آن معلمان و فرهنگیان هستند.
وی اشاره كرد: این دارایی ها باید به معلمان واگذار شود.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش اضافه كرد: ۹۸.۶ درصد بودجه وزارت آموزش و پرورش صرف حقوق و مزایای پرسنلی می شود.
حسینی با اشاره به اینكه حجم عظیم برنامه درسی در مدارس نظام تعلیم و تربیت را رنج می دهد، افزود: چرا ما باید ۱۲۹۰۰ساعت برنامه درسی از اول ابتدایی داشته باشیم كه هزینه زیادی بر ما تحمیل می كند و نتیجه آن نیز غیركاربردی بودن، حفظی شدن و غیرمهارت شدن دانش آموزان است.
وی تصریح كرد: ما باید دانش آموزان و مدارس را از زیر سایه سنگین حجم انبوه برنامه درسی نجات دهیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش اضافه كرد: مدرسه كانون تحول است، جعبه سیاه جامعه است، معلم و مدرسه رمز كلید توسعه هستند.
منبع: مدیریت آموزش
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب