دبیركل شورای عالی آموزش و پرورش:
واژه مدرسه هوشمند را قبول ندارم
به گزارش مدیریت آموزش دبیركل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینكه واژه مدرسه هوشمند را قبول ندارم، اظهار داشت: تاكید من استفاده هوشمندانه از فناوری هاست و خوشبختانه نسبت به سال های قبل با سرمایه گذاری كه آموزش و پرورش با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام داده بسترسازی مناسبی برای بسط استفاده از فناوری ها در مدارس انجام شده كه البته نیاز به توسعه و سرمایه گذاری بیشتری دارد تا به اهداف مورد نظر برسیم.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، مهدی نوید ادهم در رویداد آموزش كودكان بر بستر فناوری اطلاعات با رویكرد مهارت كارآفرینی كه از طرف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، استارتاپ ها و بخش های خصوصی فعال در این عرصه برگزار شد، اظهار داشت: مجتمع آموزشی فرهنگ اقدام نوآورانه ای را انجام داد و با برگزاری این رویداد، ظرفیت های بخش غیردولتی را به میدان آموزش و پروش فرا خواند.
وی اضافه كرد: ما در وزارت آموزش و پرورش باور داریم دانش آموزان باید مهارت های لازم را حوزه فناوری اطلاعات یاد بگیرند، بنا بر این در سند تحول بنیادی - كه یك سند استراتژیك برای آموزش و پرورش است - یكی از ساحت های تربیتی را ساحت تربیتی علمی و فناورانه قرار دادیم و در این راستا باید معلمان را آموزش دهیم و توانمند نماییم البته برخی از مدارس به این مهم پی بردند و پیشرفت های خوبی حاصل شده كه امیدواریم این نوع حركت ها گسترش یابد و نسل آینده با این توانمندی ها بیشتر آشنا شود.
نوید ادهم با اشاره به لزوم توجه مدارس به استفاده از فناوری های جدید و با اشاره به اینكه هم اكنون بیشتر از ۹۰ درصد مدارس، زیرساخت های لازم را در این راستا فراهم آوردند، اظهار داشت: این مساله را باید در مدارس تمام مناطق و همچون مناطق محروم توسعه دهیم و مهمترین سوژه بحث سرمایه گذاری روی معلمان است.
دبیر كل شورای عالی آموزش و پرورش در قسمتی از سخنان خود اشاره كرد: باید به این مساله توجه داشت كه سرعت تحولات در حوزه فناوری اطلاعات آنقدر شدید می باشد كه تاخیر در این مساله به نسل آینده لطمه می زند. دنیای آینده دنیای فناورانه است و كودكان باید از مدارس مهارت های لازم را در این عرصه كسب كنند و برای این منظور نیاز به همراهی و مشاركت تمامی نهادها بویژه نهادهای اقتصادی داریم.
وی درانتها اشاره كرد: بدون شك سرمایه گذاری نهادهای اقتصادی در این زمینه اساسا خروجی مناسبی برای خود آنها نیز خواهد داشت چون حل قسمتی از مشكلات اقتصادی به آموزش كودكان ما مربوط می شود.
منبع: مدیریت آموزش
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب