ووزیر آموزش و پرورش:
محرومیت محدودیت نیست
به گزارش مدیریت آموزش از تهران وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آموزش مجازی اظهار داشت: آموزش مجازی به سبب شرایط کرونائی اجرا شد و وقتی آزمون های دی ماه را گرفتیم متوجه شدیم که دانش آموزان در آموزش مجازی واقعا دروس را عمیق یاد نمی گیرند.
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش عصر پنجشنبه ۲۱ بهمن در نشست صمیمی با دانش آموزان شهرستان های ورامین، پیشوا و قرچک، اظهار نمود: محرومیت محدودیت نیست و باید ما تلاش نماییم و خودمان را محدود ندانیم تا به قله های بلند موفقیت برسیم.
وی اظهار داشت: طبق آخرین مصوبه آموزش و پرورش قرار شد معدل ۴۰ درصد در کنکور تأثیر داشته باشد که اجرای این مصوبه از سال ۱۴۰۳ خواهد بود چون باید زیرساخت های آن مهیا شود و آزمون ها دارای استاندارد شود.
وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اصلا در کنکور استرس نداشته باشید که اگر چنین شد همان یک فرصت را هم از دست خواهید داد، نباید اصلا فکر نماییم اگر در رشته های پزشکی قبول نشدیم باید حتما چنین چیزی اتفاق بیافتد که بعدها ناامید شویم، باید بر طبق میلی که دارید اهتمام کنید در همان زمینه کارآفرین باشید، در دنیا مدرک ملاک نیست بلکه می گویند چه مهارتی دارید و چه کاری می توانید انجام دهید.
نوری بیان کرد: دانش آموزان ورامینی فکر نکنند که مدارس دیگر شهرهای تهران از این شهرستان بالاتر است، تراکم دانش آموزی بدلیل مهاجرت هایی است که در استان تهران زیاد است و انجام می شود و همیشه هم بیشتر خواهد شد، البته نظام آموزشی هم در این راستا تلاش هایی را انجام داده است.
وی اشاره کرد: شما دانش آموزان آینده سازان گام دوم انقلاب اسلامی هستید، باید بیاییم کانون های فرهنگی تربیتی را امروزی فعال نماییم و نیروها را توانمند نماییم و نیروی جوان را بکار بگیریم، این ها یکی از ارکان کار و نیروی انسانی است که باید برای آن برنامه داشته باشیم، اساسا این برنامه ها ما را بجای خوبی می رساند.
این مقام مسؤول اشاره کرد: در سال ۵۷ کمتر از یک و نیم متر سرانه آموزشی هر دانش آموز بوده است که امروز ۵.۲ متر است و این میانگین کشوری است، در المپیادهای دانش آموزی در جهان جزو شاخص ترین کشورها هستیم، امروز با هدایت های حضرت امام و منویات مقام معظم رهبری به این جایگاه هایی رسیدیم.
نوری عنوان کرد: نظام آموزشی را باید به سمت نطام آموزشی بروز پیش ببریم، دانش آموزان ما قابلیت های فراوانی در حوزه های مختلفی دارند و از سال ۶۴ به بعد رتبه های بسیار خوبی تا به امروز کسب کردیم و این نشان دهنده رشد و پیشرفت دانش آموزان کشور است و دانش آموزان ما این ظرفیت را دارد که به رتبه های بالای برسند.
وی با اشاره به آموزش مجازی، اظهار داشت: آموزش مجازی بدلیل شرایط کرونائی اجرا شد و وقتی آزمون های دیماه را گرفتیم متوجه شدیم که دانش آموزان در آموزش مجازی واقعا دروس را عمیق یاد نمی گیرند.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: امروز بسیاری از دانشجویان فرهنگیان گروههای جهادی تشکیل دادند و به مناطق محروم می روند و درس می دهند و این جای تقدیر دارد.
نوری در انتهای سخنان اظهار داشت: دانش آموزان بزرگترین سرمایه کشور هستند و کسی که این سرمایه را پرورش می دهد معلمان است، ما قدردان زحمات معلمان هستیم و خواهیم بود و این دو رکن آموزش و پرورش باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
منبع: olms.ir
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب