ارتقا رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران به ۴۵۲ در رتبه بندی ۲۰۲۴ سایمگو

ارتقا رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران به ۴۵۲ در رتبه بندی ۲۰۲۴ سایمگو

به گزارش مدیریت آموزش، به قول معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، این دانشگاه در رتبه بندی ۲۰۲۴ سایمگو با ارتقا ۳۴ رتبه ای نسبت به سال قبل به رتبه ۴۵۲ رسیده است.


به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، علی اکبری ساری در نشست خبری تبیین دستاوردها، پیشرفت ها و سیر صعودی رتبه علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار نمود: سال قبل رتبه ما در "سایمگو" ۴۸۶ بود و سال جاری با ارتقا ۳۴ رتبه ای به رتفه ۴۵۲ جهانی رسیدیم. در سطح منطقه هم رتبه ما ششم بود که حالا به پنجم رسیدیم و یک رتبه در سطح منطقه ارتقا پیدا کردیم.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزود: رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در سایمگو و در سطح بین المللی ۳۴ رتبه ارتقا پیدا کرده است. دو دانشگاه ایران جزو ۱۰ دانشگاه برتر قرار گرفتند که نخستین آنها دانشگاه علوم پزشکی تهران است. ما در حیطه های مختلف سایمگو هم رتبه های خوبی داریم مثلاً در پزشکی رتبه ما در منطقه یک است، در رشته دندان پزشکی رتبه ما در منطقه دو و در رشته های داروشناسی داروسازی رتبه شش منطقه را داریم.

وی ادامه داد: سرانه مقالات دانشگاه علوم پزشکی تهران ۳.۴ به ازای هر هیات علمی است اما این سرانه در دانشگاه های علوم پزشکی کشور ۱.۸ است. دانشگاه علوم پزشکی تهران به تنهایی ۱۰ درصد مقالات علمی کل کشور را در بر می گیرد. در سال ۲۰۲۱ به صورت کلی در پایگاه اسکوپوس ۷۷ هزار مقاله از ایران درج شد که از این بین ۳۱ هزار مقاله در رابطه با علوم پزشکی بوده است و از بین این ۳۱ هزار مقاله حدود ۷۰۰۰ مقاله در ارتباط با دانشگاه علوم پزشکی تهران است.


به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، در قسمت دیگر این نشست، محمد حسین نکوفر، مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن اشاره به این که یکی از پایگاه های مهم رتبه بندی دانشگاه ها، "تایمز" است، اضافه کرد: دانشگاه زوریخ داوطلبانه اعلام نموده است که دیگر اطلاعات برای رتبه بندی به پایگاه تایمز نمی دهم چونکه رتبه بندی طله هایی برای به دام انداختن دانشجویان هستند. در واقع گاها با این رتبه بندی ها درآمد زایی می شود. دانشگاه شریف در این حوزه درحال تحقیق است چونکه پایگاه ها در رتبه بندی جهانی بد عمل می کنند.


وی ضمن اشاره به این که ۲۳ درصد مقالات چاپ شده دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۲۰۱۸ با مشارکت بین المللی انجام شده است، افزود: سال جاری در سال ۲۰۲۴ این رتبه به ۳۶.۳ درصد رسیده است.

به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، در قسمت دیگر این نشست محمد حسین آیتی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار نمود: سه رتبه بندی جهانی برای دانشگاه ها به نامهای کیو اس و تایمز و شانگهای وجود دارد و پس از آن رتبه بندی های دیگر مثل سایمگو وجود دارند. تعداد رفتن به کیو اس در ماه بالای ۶ میلیون نفر است درحالی که تعداد رفتن به پایگاه آی اس سی زیر ۱۰ هزار نفر است.

وی افزود: ما در ترم یک سپتامبر ۲۰۲۳ تعداد ۲۸۰ دانشجوی خارجی در یک ترم جذب کردیم که رکورد ما و کل کشور در این حوزه شکسته شد. در مجموع تعداد دانشجوهای خارجی در دانشگاه علوم پزشکی تهران ما حدود ۱۴۰۰، ۱۵۰۰ نفر است و ما از ۵۱ کشور جهان دانشجو داریم. همینطور حدود ۲۰۰ دانشجو در شعبه کیش ما تحصیل می کنند که در آن شعبه ما فقط دانشجوی خارجی می پذیریم.

به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، محمود بیگلر رئیس مرکز فناوری دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارتباطی تلفنی با اشاره به اینکه مرکز رشد علوم دارویی از سال ۸۲ پا به عرصه تولید فناوری های سلامت محور با هدف تأمین داروهای صعب العلاج گذاشت، اظهار داشت: از آغاز تاسیس تا هم اکنون ۲۳ شرکت دانش بنیان با ما همکاری داشتند و دارویی با فناوری بالا تولید کردند. برخی شرکت ها وقتی مسیر صنعتی شدن را طی می کنند از مرکز خارج می شوند و هم اکنون ۱۱ شرکت در مجموعه مستقر هستند.

وی ادامه داد: ارزش صادرات ما در سال ۱۴۰۲ به چهار برابر رسیده است. ۶۷ هزار دلار مجموع صارات ما در سال ۱۴۰۰ بود که حالا با رشد سه برابری به ۲۲۰ هزار دلار رسیده است.




منبع:

5.0 / 5
327
1403/01/21
11:38:23
تگهای خبر: تحصیل , تحقیقات و فناوری , دانشگاه , شركت
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین