استاد تمام دانشكده مدیریت و اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس مطرح كرد

راه اندازی مدرسه کسب وکار در دانشگاه تربیت مدرس

راه اندازی مدرسه کسب وکار در دانشگاه تربیت مدرس

به گزارش مدیریت آموزش، استاد تمام دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس اظهار داشت: اگر دانشکده ما تکمیل شود مدرسه کسب وکار راه اندازی می نماییم که برمبنای آن هر دانشجویی که وارد دانشگاه شود، در کنار کسب مدرک تحصیلی آن رشته، مدرک کسب وکار را هم دریافت کند.


به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، حسن دانایی فرد در نخستین همایش ملی کارآفرینی و کسب وکار زنان که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار گردید، اظهار داشت: دولت ها به جهت اینکه اعمال حکمرانی کنند در جامعه، ابزاری به نام سیاست های کلی یا خط و مشی های عمومی دارند که هدف از وضع آن حل مسائل ملی یا شکار فرصت هاست که برمبنای معیار سیاست های کارآمدی، راندمان، عدالت گستر و اثر بخشی تعیین می شوند.
ایشان سپس اشاره کرد: در گذر زمان خط و مشی های اهداف فوق تحقق نمی یابند به طوریکه در نهایت نه کارآمد هستند و نه بهره ور عدالت گستر. اما این که چرا خط و مشی های کارآفرینی در امور زنان این اهداف را تحقق نکرده است؛ به نظر من علت آن به نظریه پیری زودرس عمومی خط و مشی ها برمی گردد؛ یعنی این خط و مشی ها برای حل مسائل ملی ناتوان می شوند و با نیازهای واقعی انطباق ندارد و در نهایت اعتماد ملی را مخدوش می کند.
این استاد دانشگاه تربیت مدرس اشاره کرد: پیری خط و مشی ها دو نوع طبیعی و زودرس است. در پیری طبیعی، خط مشی های کلی بواسطه تحولات اجتماعی و گذر زمان کار می افتد یا این که فناوری پیشرفت می کند و نمی شود به آن توجه کرد. پیری طبیعی در خیلی از خط و مشی ها در همه کشورها اتفاق می افتد.
وی اشاره کرد: اما پیری زودرس خط و مشی ها خطرناکست علت آن هم به وقوع رویدادهای غیرمنتظره برمی گردد؛ به طوریکه این خط و مشی بطور اتوماتیک از کارمی افتد. البته وقوع انقلاب در فناوری ها و تحولات عظیم در سبک زندگی افراد از دیگر دلیلهای ناکارآمد شدن این خط و مشی ها است.
استاد تمام دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس اظهار داشت: فرق پیری زودرس خط و طبیعی مشی ها در این سرعت تغییر است که در اولی دیرتر رخ می دهد. در طبیعی می شود پیری را پیش بینی کرد؛ اما در زودرس این پیش بینی دشوار است.
وی در پاسخ به این پرسش که چیکار نماییم خط مشی ملی گرفتار زودرس نشود، اظهار داشت: باید عده ای فکر کنند و مطالعات آینده نگرانه داشته باشند. ما در ۴۳ سال سوتی بزرگ دادیم و این شرایط را پیش بینی نکردیم. همچنان که پیش بینی نکردیم در ۱۴۸۰ جمعیت ما ۴۰ میلیون می شود. پس نخستین چیزی که خط مشی های ما را تضمین می نماید، این است که به آینده نگاه نماییم. دوم رصد خانه ملی در هر قلمرو سیاسی داشته باشیم تا بطور مستمر این خط و مشی تا را رصد کند. سوم طراحی این خط و مشی ها باید انعطاف پذیر باشد. چهارم اگر ذی نفعان را در تدوین خط و مشی ها دخالت بدهیم آنها سریع هشدار پیری را می دهند.
رئیس همایش ملی کارآفرینی و کسب وکار زنان اشاره کرد: برخورد حکومت با زنان وخط ومشی های آنها در این زمینه پیر شده و نمی تواند آنها را کنترل و شکوفا کند. ما به عنوان دانشگاه تربیت مدرس اگر دانشکده ما تکمیل شود مدرسه کسب وکار راه اندازی می نماییم برمبنای آن هر دانشجویی که وارد دانشگاه شود در کنار کسب مدرک تحصیلی آن رشته، مدرک کسب وکار را هم دریافت کند.



منبع:

5.0 / 5
22
1403/08/30
09:54:54
تگهای خبر: تحصیل , دانشگاه , طراحی , فناوری
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید

لینک دوستان مدیریت آموزش

تگهای مدیریت آموزش

olms.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مدیریت آموزش محفوظ است

مدیریت آموزش

آموزش آنلاین