2 هزار مدرسه مجهز به نیروگاه خورشیدی می شوند درآمدزایی مدارس با فروش برق
به گزارش مدیریت آموزش، وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: هر نیروگاه خورشیدی در مدرسه حدود ۲۰ کیلو وات برق تولید خواهد نمود که ۵۰ درصد از آن برای مصرف مدرسه و باقی به شبکه برق کشور تزریق خواهد شد.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از مهر، علیرضا کاظمی، ضمن قدردانی از اقدام پرارزش و ماندگار خیرین و استاندار اصفهان در افتتاح نیروگاه خورشیدی دریک مدرسه اوتیسمی بیان نمود: راه اندازی این نیروگاه خورشیدی تجمیعی ۲۰۰ کیلوواتی در مدرسه کودکان اوتیسمی اقدامی ارزشمند و ماندگار خواهد بود. ازاین رو از خیرین و مسئولانی که در این حوزه گامهای مؤثر برداشتند قدردانی می کنم.
امضای تفاهم نامه خیرین با بیشتر از ۲ هزار مدرسه جهت راه اندازی نیروگاه خورشیدی
وی از امضای تفاهمنامه خیرین با بیشتر از ۲ هزار مدرسه جهت راه اندازی نیروگاه خورشیدی اطلاع داد و اظهار داشت: بنا شد بر طبق این تفاهمنامه برای هر مدرسه یک نیروگاه خورشیدی نصب شود.
درآمدزایی برای مدارس از راه راه اندازی نیروگاه خورشیدی
به گفته وزیر آموزش و پرورش؛ هر نیروگاه خورشیدی در مدرسه قریب به ۲۰ کیلو وات برق تولید خواهد نمود که ۵۰ درصد از آن برای مصرف مدرسه و باقی به شبکه برق کشور تزریق خواهد شد. بنابراین این اقدام می تواند سبب کسب درآمد مناسبی برای مدارس طرف قرارداد شود.
کاظمی در ادامه اضافه کرد: تدابیر وزیر کشور و استانداران در حالی که کشور با ناترازی انرژی مواجه می باشد، بسیار پرارزش است چونکه این بحران ناترازی انرژی تا حدودی مدیریت شده است و این امر حاصل همفکری، هماهنگی در کشور با محوریت وزارت کشور است.
فرهنگ سازی یکی از مأموریت های مهم آموزش و پرورش است
وی فرهنگ سازی را یکی از مأموریت های وزارت آموزش و پرورش دانست و اضافه کرد: آموزش و پرورش بعنوان نهاد متولی تعلیم و تربیت خویش را مکلف می داند که در قسمت های مختلف این مورد کمک نماید.
کاظمی به اقداماتی که وزارت آموزش و پرورش در مورد مدیریت انرژی انجام داده، اشاره نمود و اظهار داشت: راه اندازی پویش ها، ارسال پیام ها و دستورالعمل ها و همینطور تقسیم کار بین دانش آموزان و استفاده از ظرفیت تشکل ها همچون اقداماتی بوده که در این خصوص صورت گرفته است.
ناترازی انرژی فرصتی برای اقدامات خلاقانه در ایجاد زیرساخت های نوین است
وی با تکیه بر اینکه ناترازی انرژی فرصتی برای اقدامات خلاقانه و نوآورانه در ایجاد زیرساخت های نوین است، اضافه کرد: در کنار این فرصت ها باید فرهنگ مصرف انرژی را به یک فرهنگ پایدار و نهادینه شده در خانواده و جامعه تبدیل کرد.
منبع: مدیریت آموزش
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب