تلاش استرالیایی ها برای کاهش جذب دانشجوی خارجی
به گزارش مدیریت آموزش، دانشگاه های استرالیا تعهد به ائتلافی را که به تازگی علنی شد و بر اساس کاهش بیشتر تعداد دانشجویان بین المللی و افزایش هزینه های ویزای دانشجویی بود، محکوم کردند.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از یونیورسیتی نیوز، پیتر داتون، از رهبران اپوزیسیون استرالیا که برای انتخابات سراسری این کشور در ماه مه مبارزات انتخاباتی برگزار می نماید، اظهار داشت که اگر یک دولت ائتلافی انتخاب شود، تعداد دانشجویان بین المللی که می توانند برای تحصیل در مؤسسات آموزش عالی استرالیا ثبت نام کنند، به ۲۴۰ هزار نفر در سال محدود می شود که به قول او ۳۰ هزار نفر کمتر از آن چه حزب کارگر پیشنهاد کرده بود، است.
هدف آنها کاهش سطح کلی مهاجرت است که به ادعای او استرالیایی ها را وادار به ترک خانه و افزایش اجاره بها می کند.
داتون ادعا می کند که افزایش ۶۵ درصدی تعداد دانشجویان بین المللی در ۱۲ ماه گذشته به افزایش اجاره بها، بخصوص در ملبورن و سیدنی کمک کرده است.
داتون اضافه کرد: همه این اقدامات در مورد اطمینان از اینست که ما به کمک به جوانان استرالیایی بیاییم که سریع تر صاحب خانه شوند.
اما لوک شیهی، مدیر دانشگاه های استرالیا اظهار داشت: کاهش ده ها هزار دانشجو بعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان درآمد کشور ضربه ای وارد می کند».
آموزش بین المللی بیشتر از نیمی از رشد تولید ناخالص داخلی استرالیا را در سال ۲۰۲۳ به ارمغان آورد و «تقریباً به تنهایی آنها را از رکود دور نگه داشت».
دانشجویان بین المللی از بیشتر از ۲۵۰ هزار شغل در سرتاسر این کشور پشتیبانی می کنند.
ABC گزارش داد که بر مبنای طرح ائتلاف، مجموع پذیرش جدید دانشگاه های دولتی از دانشجویان بین المللی به ۱۱۵هزار دانشجو محدود می شود، در حالیکه دانشگاه های خصوصی می توانند تا ۱۲۵ هزار دانشجوی بین المللی را ثبت نام کنند.
منبع: مدیریت آموزش
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب