تاثیر دانش آموزان در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی
به گزارش مدیریت آموزش مدیركل امور تربیتی و مشاوره تحصیلی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: باید ابعاد پنهان مفاهیم و آموزه های قرآنی را با پژوهش بشناسیم و به آن عمل نماییم.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، مسعود شكوهی در آیین اختتامیه سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی كه در سالن غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، استمرار حركت در راه قرآن كریم را نیازمند توفیق الهی دانست و اظهار نمود: دانش آموزان باید در قرآن و منابع اسلامی مثل نهج البلاغه و صحیفه سجادیه عمیق شوند؛ چونكه تمسك به این منابع دینی آنان را از بسیاری لطمه های اجتماعی مصون نگه می دارد.
مدیركل امور تربیتی و مشاوره تحصیلی وزارت آموزش و پرورش با تاكید بر اینكه كاهش لطمه های اجتماعی و فردی در گرو عمل به قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه است، اظهار داشت: قرآن كریم، برای همه پدیده های اجتماعی برنامه و راه كار دارد كه ما از آن غفلت كرده ایم. باید در حوزه پژوهشی فعالیت خودرا افزایش دهیم و در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی تلاش نماییم.
شكوهی تصریح كرد: دانش آموزان تاثیر بسزایی در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی دارند و باید ابعاد پنهان مفاهیم و آموزه های قرآنی را با پژوهش بشناسیم و به آن عمل نماییم.
جعفر گنج خانلو، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این آیین تصریح كرد: حضور ۷، ۵ میلیون دانش آموز در مراحل مختلف مسابقات در ۱۴ رشته، بیان كننده ایمان بالای فرزندان این مرز و بوم به دین مبین اسلام و كتاب آسمانی قرآن بوده و حضور نسل چهارم انقلاب در راه و فعالیت های قرآنی نویدبخش و امیدآفرین است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره حضور ۴۷۱ دانش آموز پسر قرآنی در مسابقات، اظهار داشت: این دانش آموزان در رشته تفسیرقرآن، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، احكام و انشای نماز به رقابت پرداختند و داشته های خودرا به ۱۶ داور و ۸ ناظر مسابقات ارائه كردند. خاصیت بارز استان زنجان در این دوره، استفاده از تكنولوژی های جدید در بخش كتبی مسابقات بود.
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب