حاجی میرزایی:
در صدد احیای بانك سرمایه هستیم
به گزارش مدیریت آموزش وزیر آموزش وپرورش با اشاره به اینكه نمایندگان تشكل های فرهنگیان باید به موضوعات آموزش وپرورش دقیق تر ورود كنند، اظهار داشت: به اذعان متخصصان فناوری اطلاعات، شبكه آموزشی دانش آموز (شاد)، بزرگترین خدمت مبتنی بر IT در كشور است.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، محسن حاجی میرزایی در نشست مشترک با اعضای تشکل های فرهنگیان که بامداد امروز در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست، اظهار نمود: بعنوان مسئول در حوزه آموزش و پرورش، هر لحظه آماده دریافت نظرات تشکل ها هستم و از نظرات خلاقانه و کارآمد آنها در جهت ارتقا فعالیتهای آموزشی و رفاه حال همکاران فرهنگی استقبال می کنم. در نظر داریم این جلسات را به صورت منظم در هر فصل تشکیل دهیم تا بتوانیم مسائل را بهتر از قبل بررسی و حل نماییم.
حاجی میرزایی اضافه کرد: ضروریست که شما بعنوان نمایندگان تشکل های فرهنگیان، به موضوعات این حوزه دقیق تر فکر کنید و در مورد بهبود عملکرد نظام تعلیم و تربیت، ایده پردازی کنید و مطمئن باشید که ما منتظر ایده ها و نظرات شما هستیم و از انها استفاده خواهیم کرد در صورتیکه پشت آنها فکر وجود داشته باشد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مشکلات موجود در آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش سرشار از مسائل مختلفی است که در خلال دهه های قبل برای حل آنها مجموعه تدابیری درنظر گرفته شده است و در زمان هایی این تدابیر به نتیجه مطلوبی نرسیده، ازاین رو باید در این مورد تدابیر ویژه ای داشته باشیم.
وی با عنایت به بهبود عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار داشت: عملکرد صندوق ذخیره در خلال سال قبل و سال جاری قابل دفاع است. خوشبختانه سال جاری ۳۵۰۰ میلیارد تومان در این صندوق سود داشته ایم که نشان دهنده عملکرد موفق صندوق بوده است همینطور در صدد احیای بانک سرمایه هستیم و در این راه از سوی دولت حمایت های خوبی داشتیم.
حاجی میرزایی اظهار داشت: در برنامه و چشم انداز سالیانه صندوق ذخیره فرهنگیان آمده است تا آخر سال جاری هلدینگ سرمایه گذاری و تا سال آینده هلدینگ انرژی بعنوان دو رکن اصلی سرمایه صندوق ذخیره فرهنگیان در بورس ارائه شود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه طبق نظر اساتید حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، شبکه آموزشی دانش آموز (شاد)، بزرگترین خدمت مبتنی بر IT در کشور ایران است، اظهار نمود: شاد اپلیکیشنی است که در مدت ۶ ماه تبدیل به یک رسانه بزرگ شده و فایل های بارگذاری شده درآن بیشتر از ۲۰ میلیون بازدیدکننده دارد. شاد توانسته ارتباط ما را با لایه های مختلف، از بالاترین سطح ستاد تا سطح مدرسه و خانواده برقرار کند.
وی اظهار داشت: شاد یک نقطه عزیمت به دنیای مجازی است. گزارش هایی که از کشورهای مختلف دنیا داریم نشان دهنده این است که ۶۷ درصد معلمان در دنیا برای نخستین بار با شیوع بیماری کرونا مجبور به عزیمت و استفاده از فضای مجازی شدند.
حاجی میرزایی افزود: زیر ساخت شبکه شاد برای ۱۵ سال از سوی همراه اول به صورت مجانی در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته و اینترنت استفاده از این اپلیکیشن هم مجانی است. شاد ظرفیتی است که از باب مسئولیت های اجتماعی در اختیار معلمان، دانش آموزان و خانواده ها قرار گرفته است.
وی با اشاره به امن بودن فضای شاد اظهار داشت: در زیست بوم جدید باید تلاش نماییم تا خویش را پیدا نماییم. خوشبختانه بیشتر از ۱۰ روز است که شبکه شاد بعنوان پرکاربردترین اپلیکیشن در کشور مطرح گردیده است و این نشان داده است که موفق شدیم دانش آموزان را به فضایی پاک هدایت نماییم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برخی مشکلات زیرساختی شاد، خاطرنشان کرد: بخشی از این مشکلات در زیرساخت این اپلیکیشن است که همراه اول، در تلاش است آنرا حل کند و وزارت ارتباطات هم اعلام نموده که حمایت حداکثری خواهد داشت بخش دوم مشکلات توزیع ترافیک شبکه شاد است که ساعات استفاده دانش آموزان را در این شبکه ساماندهی کردیم تا ترافیک آن کم شود. تنها کسانی که دارای گوشیهای اپل هستند، به علت وجود تحریم ها امکان استفاده از نسخه گوشیهای همراه شبکه آموزشی شاد را ندارند که برای حل این مشکل می توانند از نسخه تحت وب اپلیکیشن شاد استفاده کنند.
حاجی میرزایی اضافه کرد: در جلسه ای که با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با عنوان گفتگوی هفته در آموزش و پرورش برگزار شد، مصوب شد که تیمی متشکل از نمایندگان وزارت آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات و شورایعالی فضای مجازی در ساختمان آموزش و پرورش مستقر شوند که به صورت مستمر مشکلات شاد را بررسی و حل کنند، من اطمینان دارم آیندگان در مورد شاد حتما بهتر اظهار نظر خواهند کرد.
عضو کابینه دولت تدبیر و امید اظهار داشت: آموزش و پرورش بزرگترین ظرفیت ارتباطی را دارد و شبکه شاد فضایی برای توسعه و تعمیق ارتباطات در اختیار ما قرار داده است.
وی در مورد اجرای قانون تعارض منافع خاطرنشان کرد: قانون تعارض منافع هنوز در مجلس تصویب نشده ولی ما آنرا در داخل آموزش و پرورش اجرا کردیم و در این مورد جدی هستیم.
وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: در مورد سیاست سال تحصیلی باتوجه به بررسی های انجام شده و مطالعه سیاست کشورهای دیگر در بازگشایی و استمرار آموزش در دوران کرونا به جرات می توان اظهار داشت که سیاست ما جامعیت و انعطاف پذیری بالایی دارد. ما توانستیم یک هفته بعد از شروع کرونا برنامه های آموزشی را از تلویزیون پخش نماییم.
وی ادامه داد: حضور دانش آموزان در مدارس در روزهای کرونا یک اصل در تمام دنیا است، بر مبنای مطالعات سازمان بهداشت جهانی، دوری دانش آموزان از فضای مدارس برای آنان بسیار خطرناک می باشد و در رشد روانی و اجتماعی و حتی بلوغ آنها مشکلاتی بوجود می آورد. خانواده ها اگر به دلیل نگرانی تشخیص دهند که احتیاج به حضور دانش آموز در مدارس نیست می توانند از شبکه آموزشی شاد استفاده کنند و اگر دانش آموزی به اینترنت دست ندارد می تواند از آموزش های تلویزیونی استفاده نماید. شبکه های تلویزیونی بیشتر از ۹۸ درصد در کشور پوشش دارند و دانش آموزان می توانند برای رفع اشکال در این حالت به مدارس رجوع کنند. در نهایت دانش آموزانی که به هیچ روشی امکان آموزش ندارند بسته های آموزشی را از رهبران آموزشی تحویل می گیرند.
وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: از تشکل ها انتظار دارم عملکرد ما را با دقت نظر بررسی و نقد کنند از نقدهای متفکرانه استقبال خواهیم کرد تا بتوانیم انشالله کاستی های نظام تعلیم و تربیت را با عنایت به نظارت دقیق شما نمایندگان و اعضای تشکل های مختلف حل نماییم.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش پرورش، عضو کابینه دولت تدبیر و امید در مورد عرضه خدمات رفاهی به فرهنگیان اظهار داشت: در مورد مسکن فرهنگیان فراخوان دادیم۳۱۰ هزار ثبت نام کردند و ۷۵ هزار نفر تا کنون تایید شدند که حدود ۴۴ هزار مسکن تا الان خشت گذاری انجام شده است. همچنان توانستیم تابحال ۴ هزار میلیارد تومان از تسهیلات بانک برای ساخت این مسکن ها استفاده نماییم.
حاجی میرزایی اظهار داشت: بیمه فرهنگیان را هم در خدمات و هم در محل عرضه خدمات توسعه دادیم و زمان پرداخت مالی را به یک هفته کاهش دادیم. در مورد پاداش آخر خدمت معلمان، هم موفق شدیم پاداش بازنشستگان فرهنگیان را پیش از مهرماه و به صورت یکجا و کامل در اختیار آنها قرار دهیم.
وزیر آموزش و پرورش، برقراری عدالت آموزشی را از مهمترین مسائل حوزه آموزش و پرورش دانست و اظهار داشت: شبکه شاد امکانی را برای ما پیش آورده که بتوانیم به تحقق در عدالت آموزشی برسیم. شاد این امکان را فراهم نموده که محتواهای درسی را با آموزش بهترین معلمان به نقاط دوردست کشور برسانیم.
حاجی میرزایی تصریح کرد: از آنجایی که ضروریست آموزش کشور در فضای مجازی تحت نظارت آموزش و پرورش باشد. آموزش رسمی کشور باید در شبکه شاد صورت گیرد.
منبع: مدیریت آموزش
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب