معاون وزیر آموزش و پرورش:
سیاست زدگی آفتی برای نظام آموزش و پرورش است
یزد معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان که آموزش و پرورش یک نهاد فرآیندی و به عبارتی فرآیند ای است نه پروژه ای، اظهار داشت: در حالی این پروسه باید مصون ترین بخش در مقابل تحولات سیاسی باشد متاسفانه امروز بیشترین تاثیر را دارد و این یک آفت برای نظام آموزش و پرورش است.
«سیدجواد حسینی» امروز شنبه ۱۳ دیماه در نشست شورای آموزش و پرورش استان یزد که همزمان با تودیع و معارفه مدیر کل آموزش و پرورش استان در محل تالار فرهنگیان یزد برگزار شد، با تاکید بر این کیفیت بخشی به نظام تعلیم و تربیت و تحقق عدالت در آموزش با امتناع به سند تحول بنیادین، اظهار داشت: خوشبختانه لایه نظری این سند و لایه برنامه ای آن در قالب ۶۰۰ برنامه تا حالا تدوین شده است و همه آنچه که برای کیفیت بخشی به این حوزه نیاز است، در این سند دیده شده است.
وی دو اقدام مهم که حالا باید برای آن تلاش شود را بردن لایه اجرائی این سند به مدارس و ارائه لایه نهادین از طرف استانداران، سایر دستگاهها و خانواده ها ذکر کرد و اظهار داشت: لایه نهادین این سند به این معنا است که با تقسیم کار، هر کسی هر وظیفه ای در قبال این سند دارد، اجرائی کند.
معاون وزیر اضافه کرد: در این سند ۱۳۱ راهکار اجرائی در قالب شش زیرنظام باید محقق شود که بر طبق ارزیابی ها، ۴۴ درصد آن یعنی بیشترین سهم آن مربوط به نظام رهبری و مدیریت این سند است.
حسینی با تاکید بر این که آموزش و پرورش یک نهاد فرآیندی و به عبارتی فرآیند ای است نه پروژه ای، اظهار داشت: در حالی این پروسه باید مصون ترین بخش در مقابل تحولات سیاسی باشد متاسفانه امروز بیشترین تاثیر را دارد و این یک آفت برای نظام آموزش و پرورش است.
وی با تقدیر از تعامل و همکاری دستگاهها برای تحقق این سند، اظهار نمود: خاصیت مورد نیاز برای نظام رهبری و مدیریت برای تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، راهبری آموزشی است به عبارتی نیازمند مدیری است که نه قدرتمند بلکه اقتدار داشته باشد و هم بتواند همه اجزا و اضلاع جامعه را برای اجرای این نظام پای کار بیاورد و خوشبختانه مدیر کل جدید آموزش و پرورش استان یزد این شاخصه ها را دارد.
«محمدعلی طالبی» استاندار یزد نیز در این جلسه استقلال فکری و اهتمام به اجرای سند تحول را از خاصیت های دانافر مدیر کل قبلی آموزش و پرورش استان خواند و با قدردانی از زحمات وی در دوران مسئولیتش، اظهار نمود: جایگاه ریاست آموزش و پرورش استان، جایگاه مقدسی است و آقای موحدی فر شایسته این جایگاه هستند.
وی با اشاره به افتخارات آموزش و پرورش استان همچون بیش از ۲۰ سال صدرنشینی در قبولی کنکور، ابراز امیدواری که با شناختی که مدیر کل جدید آموزش و پرورش استان در این موارد دارد، شاهد حفظ این افتخارات در استان باشیم.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش استان امروز نیازمند نگاه زیربنایی است، پرهیز از نگاه روزمرگی به مسائل این حوزه را خواهان شد و اظهار داشت: باید برای تحقق و اجرای سند تحول بنیادین که سالها دچر مظلومیت و مهجوریت بود، کوشش نماییم.
استاندار اشاره کرد: آموزش و پروش استان نیازمند وفاق و همدلی همه بخش هاست و این مستلزم کمک همه دستگاه های اجرائی و دیگر بخش هاست.
وی در ادامه از قول حمایت معاون وزیر درباب تکمیل و تقویت زیرساختهای آموزش و پرورش استثنایی قدردانی کرد و اضافه کرد: در مورد تبلت دانش اموزی و طرح هدایت نیز قرار شده تفاهم نامه ای را داشته باشیم که امیدواریم با مشارکت استان در تامین منابع مورد نیاز، هیچ دانش آموزی در استان به سبب کمبود این زیرساختها از آموزش محروم نماند.
در این مراسم از زحمات «عباسعلی دانافر» قدردانی و «محسن موحدی فرد» بعنوان مدیر کل آمورش و پرورش استان معرفی گردید.
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب