معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش
تنها راه توسعه كشور، توسعه آموزش و پرورش و سرمایه های انسانی است
مدیریت آموزش: معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: تنها مسیر توسعه یافتگی سرمایه های انسانی و توسعه همه جانبه جامعه از توسعه و پیشرفت آموزش و پرورش می گذرد.
به گزارش مدیریت آموزش به نقل از ایسنا، علی الهیار تركمن، در آیین معارفه مدیركل جدید آموزش و پرورش مازندران كه در باشگاه فرهنگیان شهرستان ساری برگزار شد، پیشرفت هر كشور را نیازمند پیشرفته بودن افراد دانست و اظهار داشت: جامعه ای كه از افراد توسعه یافته برخوردار نباشد، نمی تواند در ابعاد دیگر توسعه یابد. توسعه ابعاد انسانی و اجتماعی زیربنای توسعه اقتصادی و سیاسی است.
الهیار با اشاره به نظریه های اقتصادی كه اصالت و ماهیت آن را به توسعه افراد ربط می دهند، اضافه كرد: هرچه انسان ها توسعه یافته تر باشند و جامعه از سرمایه های انسانی بیشتری برخوردار باشد، به دنبال آن كشور از توسعه بیشتری برخوردار خواهد بود.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با تاكید بر اینكه آموزش و پرورش در توسعه سرمایه انسانی حرف اول را می زند، اظهار داشت: مدرسه كودك را از خانواده تحویل می گیرد و در همه ی ابعاد، مشاركت مؤثر می دهد.
الهیار تركمن با تاكید بر اینكه آموزش و پرورشی می تواند نقش آفرین باشد كه رابطه تعاملی با سایر نهادها و دستگاه ها داشته باشد، اظهار نمود: آموزش و پرورش امروز با عنایت به تحولات همه ی دوران ها، در فرایند تعامل مشترك در توسعه كشور با مشكل مواجه شده است.
الهیار تركمن آموزش و پرورش را یك ابربخش خواند و خاطرنشان كرد: كار آموزش وپرورش تمام كشور را در برمی گیرد و جامعه هدف آن كل كشور است و از این رونیاز به تفكر سیستمی دارد.
معاون توسعه وزارت آموزش وپرورش با اشاره به اینكه تفكر سیستمی، راه حل های اساسی را جستجو می كند، تصریح كرد: تفكر سیستمی بر معلول ها متمركز نیست و علت ها را می شناسد واگر تفكر سیستمی حاكم شود، نگاه های سلیقه ای حذف می گردد و همه ی حركات در جهت حل مسئله قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینكه طبق اسناد بالادستی راه و مسیر مشخص است، خاطرنشان كرد: لازم است در سه سال باقی مانده از دولت تدبیر و امید، وارد فاز اجرایی شویم و این شاه كلید نظر وزیر آموزش و پرورش است.
به گزارش مركز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی حذف آزمون های دوره ابتدایی و حذف آزمون مدارس سمپاد در دوره اول متوسطه را در همین راستا دانست.
این مطلب مدیریت آموزش برایتان مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب